Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bohužel, místo květů jsou u nás již na stromě plody, tedy tradice stranou.

Je však škoda, že už se lidé nescházejí. Prvotní význam těchto průvodů se vyměnil za slova komunistický svátek a reakce většiny, zůstaneme doma. Já neměla ráda průvod, ale milovala jsem tu zábavu kolem. Do vsi přijely kolotoče, odpoledne se hrál fotbal, všude stánky s dobrotami, všichni slavnostně oblečeni a den končil májovou veselicí a někdy třeba i nějakou májovou pusou.

Dejte lidem práci a hry a jsou spokojeni, to se traduje. Dnes však nastala doba, kdy je nejen nedostatek zábavy, ale také i práce.

Nikomu není do zpěvu, ale takový krásný, májový den je třeba si užít. Dnes nemyslete na to co bude zítra, jděte ven do přírody a radujte se z maličkostí. Třešně již nekvetou, ale líbat se s tím koho máme rádi můžeme třeba i  pod vrbou, důležité je, že je s kým.V

0 0
možnosti

Jak jsem ve svém příspěvku(blogu) uvedl, dělníci v Chicagu stávkovali za svá práva a tím bylo logickymyšleno právo na přiměřenou pracovní dobu. Což si myslím, že je v pořádku.Pokud chtějí lidé dobře pracovat, měli by k tomu mít i adekvátní podmínky.Bohužel je skutečností, že někteří lidé dnes pracovat nechtějí a hledají i vtéto situaci výhody. To si myslím zase v pořádku není. Věřte, vím o čem mluvím,v mém okolí je takových konkré tních lidí nemálo.

Upozorňuji, že těch poctivých, kteří usilovně acíleně hledají práci, si naopak velmi vážím.!!

0 0
možnosti

Panové, respektuji ty lidi kteří práci hledají, ale bohužel existuje také spousta lidí kteří rádi zůstanou na úřadě práce a inkasuji podporu a pak pracují ještě na černo. O těchto lidech jsem hovořil.

1 0
možnosti
Foto

v USTI NAD LABEM je par tisic nezamestnanych takze par tisic lopaty, koste,barely na odpad a obri haku jako sklad,a takto v kazdem meste pro nezamestnany Rv

0 0
možnosti
Foto

zapomel jsem samozrejme na pracovni odev

0 0
možnosti

Cituji: ...by měli mít povinnost alespoň pár hodin denně pracovat pro města a obce... Pane, co je tohle za nesmysl? Buďto pracovní místo je a nebo není. Vy taky půjdete pár hodin dělat pro obce? Pochybuji. Pokud místo je, zaměstnejme. Pokud není, nevymýšlejme jen proto, abychom se zavděčili Bruselu, kde tyhle náznaky otrokářské společnosti vznikají. Ve Znojmě je na jedno pracovní místo 300 uchazečů, vzpamatujte se!

0 0
možnosti
Foto

Páni, tak nezaměstnaní odmítají jednu pracovní nabídku za druhou? Kdo by to byl řekl? Máme 600 tisíc nezaměstnaných a Úřady práce nabízí v České republice asi 30 tisíc volných míst! Vidím, že někteří Italové jsou sice slabí v matematice, ale zato jsou slovy velkého Silvia hezky "bronzato". A umí se podnikatelsky napojit na veřejné peníze, protože v soukromém sektoru si nejsou schopni vydělat ani po italsku "na slanou vodu"! V civilizovaných zemích se takovým podnikatelům říká parazité!;-D

0 0
možnosti

Jestli pak mu to šéf  Hašan schválil. Hroznej canc.

0 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 936x
Podnikatel, poradce pro Asociaci krajů ČR, předseda Italsko moravské kulturní a historické asociace

Seznam rubrik