Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tvoření zákonů, ustanovení a reforem by se mělo provádět s čistou hlavou. Nemůžeme se tedy divit, že naše vlády doposud nic rozumného nevytvořily. Alkohol je metla lidstva, tedy všechny dobré úmysly byly zameteny pod kobereček.

Zlepšení se však vzhledem k blízkosti hospůdek nedá ani po zákazu podávání alkoholu ve Sněmovně očekávat.

 Což takhle zákaz alkoholu na pracovišti, jak je v každém podniku běžné, to by mohlo konečně pomoci vyřešit absenci rozumného uvažování v poslaneckých mozkových buňkách.;-)

0 0
možnosti
MP

Špatné zákony dělají poslanci už 25 let. Ale ve stavu STŘÍZLIVÉM! S tím nemá alkohol nic společného.

0 0
možnosti
MP

V TV říkali, že poblíž sněmovny je několik restaurací. Takže jde o populismus. Kdo chce, pro toho nebude problém udělat pár kroků  nejbližší hospodě. Je to jen a jen v lidech. Zákazy dělaly spíš opačný výsledek. Cesta dlážděná dobrými úmysly vede do pekla. Vsadte se, že mimořádně nízké ceny v kantýně si nezmění!:-)

0 0
možnosti
ZK

Z16d74e45n75a 98K12o18č92í

11. 3. 2014 19:21

Tak proč se tak rozčilujete, když víte, že modré straky s TOPkou  mohou nasávat bez problémů o kousek dál. ?;-D

0 0
možnosti
MM

S obsahem blogu souhlas, ale stejně si myslím, že zákaz podávání alkoholu při jednání Sněmovny je jen populismus a dodržovat se nebude. V letech 1990 - 2 platil v tehdejším FS ČSFR také zákaz podávání tvrdého alkoholu. Personál restaurace měl však metodu, odzkoušenou již z totalitní éry. A tak sáím nabízel "vitamín" B, S, F, V (becher, skotská, fernet, vodka...) a podobně v hrníčku od kávy. Sice to nebylo ono, dát si panáka v hrnku na kafe, ale fungovalo to.

Zákaz podáváníé alkoholu ve Sněmovně je stejný populismus, jako "boj proti korupci" dosavadních vlád. Ono se bojuje prohlášeními, ale stejně se každoročně rozkrade 100 miliard.

1 0
možnosti
Foto

Nesouhlasím Michale. Poslanci rozhodují o fatálních věcech a je lhostejno, zda pijí FSB, nebo Rum. Opilý člověk se rozhoduje chybně. Nejde o populismus, ale o zdravý selský rozum.

0 0
možnosti
Foto

Nač přijímal další speciální zákon? Čím více zákonů, tím horší stát.

V práci se nechlastá. Tečka. Kdysi se říkalo: "když ti chlast překáží v práci, přestaň pracovat". Bylo to myšleno ironicky.

Není nutné vymýšlet nové zákony, stačí aplikovat stávající. Jsi v práci opilý? Áčko. Potřetí? Vyhazov. I kdyby to byl president - i ten pracuje a alkohol snižuje jeho intelektuální výkon.

1 0
možnosti
Foto

Kdybych přišel na přednášky opilý, zaměstnavatel se se se mnou párat nebude. Nemohu se na katedře potácet už jen z pudu sebezáchovy. A jelikož odpovědnost poslanců a senátorů je v dopadu mnohem vyšší, tím spíše to nelze tolerovat.

Nechápu ty mluvky, kteří se dokonce vyslovili, že to je omezení lidských práv.

1 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 936x
Podnikatel, poradce pro Asociaci krajů ČR, předseda Italsko moravské kulturní a historické asociace

Seznam rubrik